Troškinti grybai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Troškinti grybai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės marinuotų raudonviršių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grybus nuvirinti vandenyje apie 10 - 15 minučių.
2.
Svogūnus pakepinti įkaitintame aliejuje, kol pradės skaidrėti, sukrėsti nuvirintus ir nuvarvintus grybus.
3.
Patroškinti apie 5 minutes, pagardinti pipirais, pomidorų padažu ir dar patroškinti apie 5 minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital