Troškinti burokėliai su svogūnais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Troškinti burokėliai su svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g burokėlių
2 svogūnai
1 šaukštas sviesto
citrinos sulčių (ar obuolių acto)
cukraus
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuotus burokėlius pridėti svieste pakepintų svogūnų, rūgšties, cukraus, druskos ir patroškinti. Tiekiama su virtomis bulvėmis prie mėsos patiekalų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital