Troškinti bulvių kepsneliai su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Troškinti bulvių kepsneliai su varške
Troškinti bulvių kepsneliai su varške
Troškinti bulvių kepsneliai su varške
Autorius apie receptą: Kai pirmą kartą pasidalinau šiuo receptu, sulaukiau labai daug teigiamų atsiliepimų. Visi, kas bandė - labai gyrė. Reikia tokį lobį ir Jums priminti! Kai pirmą kartą pasidalinau šiuo receptu, sulaukiau labai daug teigiamų atsiliepimų. Visi, kas bandė - labai gyrė. Reikia tokį lobį ir Jums priminti! Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai bulvių
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai bulvių krakmolo (su kaupu)
3 šaukštai grietinės
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine trintuve. Jei bulvių masė vandeninga, tuomet lengvai nuspauskite rankomis.
2.
Varškę sumaišyti su kiaušiniais, krakmolu, druska bei pipirais. Į varškės masę įmaišyti bulves.
3.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti šlakelį aliejaus.
4.
Iš masės drėgnomis rankomis formuoti vienodo dydžioi paplotėlius ir dėti į keptuvę. Apkepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
5.
Dėti apkeptus paplotėlius į puodą, įpilti truputį vandens, dėti grietinę ir troškinti 15 -20 min. ant nestiprios kaitros.
Patarimai:
Jei bulvių masė vandeninga, tuomet lengvai nuspauskite rankomis. Pagal poreikį galima papildomai dėti krakmolo.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
jonas
2020-09-19 17:29
nesamone ATSAKYTI
Nepavyko
2020-05-12 10:54
Na man nepavyko. Kad ir bandžiau nuspausti, atsitiko pliurza, o dar į puodą įpylus vandens paplotėliai visai pasileido. Ką gi, valgysim košę. ATSAKYTI
Aistė
2020-05-12 11:25
O juos prieš tai apkepėt? Jei matot, kad masė per skysta, reikia dėti papildomai krakmolo, nes dar daug kas nuo pačių bulvių krakmolingumo priklauso. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital