Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Kaip smagu dirbti moterų kolektyve, kai gali pasiguosti, pasitarti ir receptais pasidalinti. Aš, kai pradėjau dirbti savo darbe ir apie maisto ruošimą žinojau minimaliai, Kaip smagu dirbti moterų kolektyve, kai gali pasiguosti, pasitarti ir receptais pasidalinti. Aš, kai pradėjau dirbti savo darbe ir apie maisto ruošimą žinojau minimaliai, kolegės noriai mane mokė, dosniai dalino patarimus. Ir taip, po truputį besidomėdama, sukaupiau, sakyčiau, visai nemažai žinių. Man pasisekė, nes darbe turiu tikrai šaunių šeimininkių. O dabar skubu pietums gaminti triušį ir juo pavaišinsiu Jus. Taip triušį ruošia mano kolegė Gyd. Vidutė jau daugelį metų ir receptu pasidalino su manimi. Aš naudojau triušio užpakalinius kumpelius, jūs galite taip kepti ir visą triušį, supjaustę jį dalimis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai triušių kumpelių
500 mililitrų vandens
2 vienetai svogūnų (didelių)
5 vienetai pievagrybių
5 vienetai džiovintų slyvų
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
2 lapeliai šalavijo
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis raudonėlio
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Triušio kumpelius pagardiname druska, pipirais, raudonėliu ir ištepame 1 a. š. grūdėtų garstyčių. Taip triušį paliekame marinuotis, bent 0,5 val.
2.
Kumpelius apvoliojame miltuose ir apkepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
3.
Svogūnus nulupame ir supjaustome stambiomis dalimis, pievagrybius nuplauname per perpjauname per pusę.
4.
Į kepimo indą dedame triušį, slyvas, pievagrybius, svogūnus, šalavijo lapelius, garstyčias, užpilame vandeniu.
5.
Indą uždengiame ir dedame į iš anksto iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 50 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital