Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže
Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže
Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže
Autorius apie receptą: Kai už lango siaučia vėjai ir žvarbu, norisi šildančio maisto. Tad pietūs buvo puikūs: šiltas ir skanus maistas. Kas gali būti geriau? Kai už lango siaučia vėjai ir žvarbu, norisi šildančio maisto. Tad pietūs buvo puikūs: šiltas ir skanus maistas. Kas gali būti geriau? Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai triušių kumpelių
4 vienetai pomidorų
1 stiklinė tamsaus alaus
1 stiklinė vandens
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušio kumpelius pabarstome druska, pipirais, raudonėliu ir gerai įtriname.
2.
Įkaitiname troškintuvą ir aliejuje pakepiname smulkintą česnaką ir svogūną.
3.
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odeles ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Suberiame į troškintuvą. Dedame pomidorų pastą, beriame aitriąją papriką ir viską pakaitiname apie pora minučių.
4.
Dedame triušio kumpelius. Pilame alų ir vandenį. Troškintuvą uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies, vis pamaišydami apie 1 val. Į lėkštę dedame triušienos kumpelius ir valgome su mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital