Troškintas triušis, kaip pas mamą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Troškintas triušis, kaip pas mamą
Troškintas triušis, kaip pas mamą
Troškintas triušis, kaip pas mamą
Troškintas triušis, kaip pas mamą
Troškintas triušis, kaip pas mamą
Autorius apie receptą: Negaliu atsakyti kada paskutinį kartą valgėme triušienos, bet tikrai jau pakankamai senai. Gavusi triušių kumpelių iš karto prisiminiau, kaip juos vaikystėje ruošdavo mama Negaliu atsakyti kada paskutinį kartą valgėme triušienos, bet tikrai jau pakankamai senai. Gavusi triušių kumpelių iš karto prisiminiau, kaip juos vaikystėje ruošdavo mama ir taip užsinorėjau... Žinau tikriausiai tai pats paprasčiausias receptas, bet jis tikrai labai skanus. P.s. pagaminusi ir befotografuodama supratau, kad triušis yra labai įnoringas ir visiškai nefotogeniškas, bet svarbiausia, kad labai skanus. Galite naudoti visą triušį ir supjaustyti jį dalimis arba, kaip ir aš naudoti tik kumpelius. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 vienetai triušių kumpelių (priekinių)
2 vienetai morkų
200 mililitrų grietinėlės
200 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1/4 šaukštelio maltų lauro lapų
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Triušio kumpelius pabarstome prieskoniais. Ir paliekame marinuotis bent 1 val.
2.
Kumpelius sudedame į troškintuvą, kuriame įkaitęs aliejus ir apkepame iš abiejų pusių.
3.
Užpilame vandeniu, kad apsemtų ir patroškiname (tarsi paverdame apie 25 – 30 min).
4.
Svogūną nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Morką nulupame ir sutarkuojame per burokinę tarką. Daržoves sudedame ant triušio gabalėlių, pilame grietinėlės, dedame sviesto ir dar patroškiname, kol morkos ir svogūnas suminkštės. Pabarstome gausiai žalumynais. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital