Troškintas kalakutas

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Troškintas kalakutas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kalakutas
60 g miltų
60 g sviesto
0,25 l grietinės
0,5 skardinės šparagų ūglių
Pipirų
petražolių
druskos
500 g salierų
800 g morkų
citrinos sulčių
1 kiaušinio trynys
250 g žaliųjų žirnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutą įtrinkite druska ir pipirais. Įdėkite į puodą su trupučiu vandens.
Troškinkite ant mažos ugnies 60 minučių. Troškinimo metu sudėkite morkas, žirnius, šparagus ir salierus. Kalakutą iš sultinio išimkite.
Miltus pakepinkite su sviestu ir supilkite į sultis. Įpilkite citrinų sulčių ir užvirkite. Padažą nuimkite nuo ugnies, sutirštinkite kiaušinio tryniu, sumaišytu su grietine.
Kalakutą papuoškite morkų ir salierų griežinėliais, šparagais ir žirniais. Gali būti patiekiama su kapotomis bulvėmis arba kroketais.
AUTORIUS: Sonata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital