Troškintas hekas

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Troškintas hekas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg heko (gali būti ir šaldytas)
2 morkos
2 svogūnai
100 g grietinės
800 ml vandens
druska ir pipirai
1 skiltelė česnako
druska ir pipirai
0,5 a.š. džiovintų krapų
2 v.š. miltų
2 v.š. sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais.
Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką. Po minutes dedame morkas ir svogūnus, kuriuos kepame 3 minutes. Truputį apkepus daržovėms užpilame jas vandeniu, beriame druskos ir pipirų ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 10 minučių.
Suminkštėjus morkoms, samčiu nusemiame 100ml vandens ir jį sumaišome su grietine bei miltais.
Į puodą ant daržovių sudedame nuvalytą žuvį, beriame krapus ir uždengtame puode troškiname apie 15 minučių (apverčiant žuvį).
Po 15 minučių pilame paruoštą sultinį su grietine, beriame dar truputį druskos ir pipirų ir pamaišę troškiname 5-7 minutes.
AUTORIUS: Viktorija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dale
2021-01-27 21:06
Gal nuotrauka pakeiskit, čia tikrai neatrodo troskintas hekas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital