Troškinta žuvis su daržovėmis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Troškinta žuvis su daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės
Morkos
Patisonai
Žuvis (raudės)
Žuvies prieskoniai
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
Druska
Petražolių lapeliai
Saliero lapeliai
Krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį (raudes ar kt.) įtrinti žuvies prieskoniais, druska ir palikti keliom valandom šaltai.
Nuskustas bulves supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuskustas morkas supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuluptus patisonus supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sluoksniuojant dėti į karščiui atsparų indą, apibarstyti kapotais petražolių, salierų lapeliais, krapais. Ant viršaus dėti žuvį. Užpilti žuvies (ar daržovių) sultiniu ir troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital