Troškinta žuvis su bulvėmis

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Troškinta žuvis su bulvėmis
Troškinta žuvis su bulvėmis
Troškinta žuvis su bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g bulvių
500 g žuvies filė (tinka bet kokia)
1 svogūnas
70 g feta sūrio
Druskos, pipirų, mairūno pagal skonį
300 ml grietinėlės
200 ml vandens
10 ml augalinio aliejaus
150 g vyšninių pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti bulves ir žuvies filė vidutinio dydžio gabaliukais.
Susmulkinti svogūną, feta sūrį.
Įkaitini aliejų ir pakepinti svogūną.
Į puodą ar gilią keptuvę sudėti bulves, žuvį, svogūną, įmaišyti prieskonių ir užpilti vandeniu.
Kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies 15 minučių nuo vandens užvirimo. Supilt grietinėlę ir kaitinti dar 10 minučių. Baigiant troškintis sudedame feta sūrio gabaliukus.
Su žuvimi ir bulvėmis labai tinka pomidorai. Skanaus :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital