Troškinta žuvis

AUTORIUS:
Jarūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Troškinta žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500g žuvies
2 v. š. aliejaus
4 svogūnai
Druska
Juodieji pipirai
2 česnako skiltelės
Citrinų sultys
3 pomidorai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.
AUTORIUS: Jarūnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Maja
2019-09-22 12:32
o kokia zuvi naudojote?
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital