Troškinta vištiena su kazlėkais

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Troškinta vištiena su kazlėkais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vištų krūtinėlės
0,5 l sūdytų kazlėkų (galima ir su kitais grybais)
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 saldžioji paprika
1 svogūnas
200 g grietinės
1 arbatinis šaukštelis cukraus
druska
pipirai
kario prieskoniai
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų krūtinėles supjaustome stačiakampiais gabalėliais. Juos sudedame į keptuvę, pasūdome, paskaniname prieskoniais ir pakepame. Suberiame kubeliais supjaustytą svogūną ir uždengę keptuvę pakepame 10 min. Į keptuvę įpilame 0,5 stiklinės vandens, sultinį, sudedame išmirkytus (nesūrius) kazlėkus ir uždengę troškiname apie 20 min. Sudedame kubeliais supjaustytą pomidorą, cukrų ir grietinę. Troškiname dar 5 min. Troškinį skanu patiekti su bulvių koše arba ryžiais.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital