Troškinta triušiena

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Troškinta triušiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 triušių kojų
500 g grietinėlės
1,5 l vandens
1vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
3 v. š. acto
5 skiltelės česnako
100 g sviesto
2 svogūnai
prieskoniai triušienai
paprikos milteliai
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į vandenį supilkite actą ir gautame mišinyje maždaug 3 valandoms pamerkite triušių kojas. Pamirkytas kojas nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įtrinkite prieskoniais bei išspaustu česnaku ir palikite bent 1 valandai pasimarinuoti. Triušienai išsimarinavus ištirpinkite keptuvėje sviestą ir apkepinkite triušių kojas bei susmulkintus svogūnus. Tuomet viską sudėkite į puodą, supilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais, sudėkite knorr sultinį ir troškinkite apie 40-50 min. Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru. Gero apetito!
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital