Troškinta triušiena

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 103)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 103)
Troškinta triušiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas triušienos
200 gramų grietinės
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
šiek tiek baziliko
šiek tiek petražolių
Apvoliojimui:
šiek tiek miltų
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą.
2.
Keptuvėje pakepinti morkas su supjaustytomis česnako skiltelėmis, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, pakepinti. Sudėti į puodą su triušiena.
3.
Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Ema
2015-10-29 15:39
Labai geras receptas, kam patinka tokie nemandri patiekalai! Visuomet gaminu pagal šį receptą ir nė karto nenusivyliau :) ATSAKYTI
Toma
2015-07-19 11:33
Isbandyta:) Paprasta ir skanu :) ATSAKYTI
Germanas
2015-04-21 16:57
Pagaminau,skanu!! :) ATSAKYTI
lina
2010-11-15 17:49
jau isbandytas ir tikrai labai skanus!!! tik as dar idejau pomidoru tyres (is akies) kad spalva butu grazesne ir pamirsau grietine,bet buvo vistiek labai skanu!! rekomenduoju isbandyti:) ATSAKYTI
kamile
2010-01-22 21:31
tiku kad bus labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital