Troškinta menkė

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Troškinta menkė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g menkės filė
3 svogūnai
5 pomidorai
3 skilktelės česnakų
3 v. š. sviesto
2 v. š. aliejaus
Žuvies prieskoniai
Citrinų sultys
Juodieji pipirai
Sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Menkės filė supjaustome gabaliukais. Pabarstome prieskoniais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame marinuotis tol kol supjaustysime daržoves. Svogūnus supjaustome didesniais gabalėliais, česnaką smulkiai sukapojame. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome didelėmis skiltelėmis. Į įkaitinta keptuvę dedame sviestą ir kepame žuvį kol kažkiek apskrus. Pakepintą žuvį sukratome į troškintuvą. Į įkaitintą aliejų suberiame pjaustytus svogūnus, šiek tiek apkepus jiems ir smulkintą česnaką, kelias minutes pakepiname ir sukratome į troškintuvą su žuvimi. Į keptuvę pilame stiklinę vandens ir pusę kubelio vištienos sultinio, užvirus sultiniui suberiame pomidorus. Šiek tiek apvirus pomidorams, supilame į troškintuvą su žuvimi ir svogūnais. Troškiname ant mažos ugnies apie 15-30 min, kol didelė dalis sultinio išgaruos.
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital