Troškinta jautiena su svogūnais ir džiovintomis slyvomis

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Troškinta jautiena su svogūnais ir džiovintomis slyvomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg jautienos
0,5 kg džiovintų slyvų
2 svogūnai (didesni)
0,5 stiklinės kokybiško pomidorų padažo
mėsos arba daržovių sultinio (kiekis priklausys nuo puodo formos)
šiek tiek cinamono, šiek tiek imbiero
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytą mėsą apkepti, šiek tiek pasūdyti ir sudėti į storadugnį puodą ar troškintuvą.
Atskirai ant šiek tiek aliejaus apkepti pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Sudėti pomidorų padažą ir dar šiek tiek pakaitinti. Svogūnų masę paskleisti ant mėsos.
Viską užpilti sultiniu, kad apsemtų daugmaž iki pusės ir uždengus ant nedidelės ugnies troškinti apie 30 min. Tada sudėti slyvas (jei reikia, įpilti dar sultinio) ir troškinti dar apie 40 min.
Pasūdyti, įberti cinamono, imbiero ir dar patroškinti apie 10 min.
Patiekti su virtais ryžiais ar bulvių koše bei daržovių salotomis.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital