Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvemis

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvemis
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvemis
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvemis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 triušio 
12 bulvių
Druskos
Pipirų
1 galvos česnako
500 ml grietinėlės
Krapų (džiovintų)
500 g grietinėlės
1 a.š. kario
Aliejaus
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušiena padruskiname, papipiriname, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves, padruskiname jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital