Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg triušienos
100 g morkų
100 g svogūnų
200 g žalių žirnelių
20 g česnakų
50 g alyvuogių aliejaus
10 g Provanso prieskonių
žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Triušieną supjaustykite į gabalus, pasūdykite, papipirinkite. Į puodą supilkite alyvų aliejų , susmulkintus svogūnus, žirnelius, neluptas česnakų skilteles ir triušienos gabalus. Apibarstykite provanso prieskoniais, pašlakstykite aliejumi. Įpilkite vandens ir troškinkite. Mėsą retkarčiais galite apversti. Troškinkite apie 50 min. Galite šonuose išdėlioti ir kartu troškinti bulves.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!