Triušiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Triušiena
Triušiena
Triušiena
Triušiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg triušienos
1 v. š. baltojo vyno acto
Truputis alyvuogių aliejaus
300 g  kumpio, pjaustyto kubeliais
1 svogūno
2 morkų
1 saliero stiebo
1 paprikos
Prieskoniių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Triušieną supjaustyti, sudėti į indą ir užpilti actu. Įpilti šiek tiek vandens (kad apsemptų mėsą) ir 1 valandą pamarinuokite. Didelėje keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus sudėti  kiaulienos šoninę , suberti pjaustytus svogūnus, morkas, salierą, papriką ir kepti,  kol suminkštės. Triušienos gabaliukus išimti  iš marinato, nusausinti  popieriniu rankšluosčiu, apvolioti miltuose  ir kepti iš visų pusių,  kol apskrus.

Tada suberti prieskonius ir viską troškinti apie valandą. Jei matote, kad keptuvėje mažai vandens, galite jo vis įpilti. Skanaus.   i

Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital