Trispalvis želė desertas su pienu

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Trispalvis želė desertas su pienu
Trispalvis želė desertas su pienu
Trispalvis želė desertas su pienu
Autorius apie receptą: Gaivus ir spalvingas, nesudėtingai paruošiamas pieniškas desertas su želė gabaliukais. Gaivus ir spalvingas, nesudėtingai paruošiamas pieniškas desertas su želė gabaliukais. Dr. Oetker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 mililitrų pieno
120 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
3 pakeliai želės (naudojome “Dr. Oetker” agrastų skonio, bananų skonio, žemuogių skonio)
40 gramų cukraus
3 šaukštai vandens
10 gramų želatinos (naudojome “Dr. Oetker”)
3 šaukštai sirupo (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agrastų skonio, bananų skonio bei žemuogių skonio želė paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, supilkite į tris skirtingus indelius ir padėkite sustingti šaldytuve.
2.
Želatiną išmaišykite su 3 šaukštais vandens. Želatiną ištirpinkite garų vonelėje ar ant labai mažos kaitros. Neleiskite želatinai užvirti!
3.
Nedideliame puode ant nesmarkios ugnies pakaitinkite pieną ir cukrų iki virimo. Nukelkite puodą nuo viryklės ir įmaišykite į jį ištirpintą želatiną. Tuomet įmaišykite grietinėlę. Galima indą įmerkti į šaltą vandenį su ledukais, kad greičiau atvėstų.
4.
Spalvotų želė indelių dugnus trumpam pamerkite į karštą vandenį, kad galėtumėte želė išversti ant lentelės. Peiliu susmulkinkite visų trijų spalvų želė ir gabaliukus sudėkite į indą, kuriame ruošite desertą.
5.
Tada ant viršaus užpilkite atvėsintą baltą želė. Padėkite indą į šaldytuvą, kad desertas sustingtų.
6.
Išimant desertą iš indo, peiliu apipjaukite jo kraštus taip atskirdami nuo sienelių, o dugną kelioms sekundėms pamerkite į karštą vandenį. Uždenkite indą lėkšte ir viską apverskite, kad desertas iškristų į lėkštę. Apliekite desertą sirupu ir mėgaukitės.
Patarimai:
Želė dailiau supjaustysite, jeigu peilį pamirkysite šaltame vandenyje.
Želė lengviau išimsite iš formos, jeigu į ją prieš tai įklosite maistinę plėvelę.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital