Trispalvis tortas Lietuvai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
biskvitinis tortas
biskvitinis tortas
biskvitinis tortas
biskvitinis tortas
biskvitinis tortas
Autorius apie receptą: Kai Austėja paklausė manęs, kieno švęsime gimtadienį, kad kepu tokį gražų tortą, drąsiai atsakiau Lietuvos. O ji nesuabejojusi pridūrė, tada ir mano, ir tavo, ir visų. Nes Kai Austėja paklausė manęs, kieno švęsime gimtadienį, kad kepu tokį gražų tortą, drąsiai atsakiau Lietuvos. O ji nesuabejojusi pridūrė, tada ir mano, ir tavo, ir visų. Nes Lietuva visų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
230 gramų kvietinių miltų
230 gramų cukraus
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šlakelis maistinių dažų (geltonos spalvos)
1 šlakelis maistinių dažų (raudonos spalvos)
1 šlakelis maistinių dažų (žalios spalvos )
Kremui:
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
180 gramų sviesto (kambario temperatūros)
pagal skonį citrinų sulčių
Sulaistymui:
100 mililitrų vandens
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame aliejų. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome, padaliname į 3 dalis. Į kiekvieną įmaišome maistinių dažų.
2.
Biskvitus kepame atskirai po vieną. Tešlą pilame į kepimo formą. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Ar iškepę, patikriname mediniu iešmeliu - jei įsmeigus ir ištraukus jis švarus, neaplipęs tešla, vadinasi keksiukai iškepę, o jei aplipęs - kepkite dar 5 minutes ir vėl tikrinkite. Biskvitus iškeptus gerai atvėsiname.
3.
Kremui kambario temperatūros sviestą išsukame su kondensuotu pienu, kol masė taps vientisa. Įspaudžiame citrinos sulčių ir gerai išmaišome.
4.
Šaltą grietinėlę išplakame iki standžių putų, jei blogai plakasi, galima įberti grietinėlės standiklio. Išplaktą grietinėlę įmaišome į sviesto ir kondensuoto pieno kremą.
5.
Sulaistymui sumaišome vandens, citrinos sulčių ir cukraus sirupu.
6.
Raudoną biskvitą sulaistome sirupu, tepame kremo. Dedame žalią biskvitą, sulaistome sirupu, tepame kremo. Dedame geltoną biskvitą ant viršaus. Vėl sulaistome, tepame kremo.Tortą dedame į šaldytuvą stingti.
7.
Puošėme tortą Kamilės pagamintomis Lietuvos trispalvėmis vėliavomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital