Trisluoksniai avižinių dribsnių batonėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Trisluoksniai avižinių dribsnių batonėliai
Trisluoksniai avižinių dribsnių batonėliai
Trisluoksniai avižinių dribsnių batonėliai
Trisluoksniai avižinių dribsnių batonėliai
Autorius apie receptą: Šie trisluoksniai batonėliai tikras gardumėlis tiek vaikams, tiek likusiems žemės smaližiams. Be cukraus, natūralūs, tinkantys veganams. Šie trisluoksniai batonėliai tikras gardumėlis tiek vaikams, tiek likusiems žemės smaližiams. Be cukraus, natūralūs, tinkantys veganams. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų datulių (be kauliukų ir odelių)
200 gramų juodojo šokolado
150 gramų kokosų aliejaus
100 gramų kokoso drožlių
70 gramų avižinių dribsnių
60 gramų migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Avižinius dribsnius paskleidžiame kepimo popieriumi išklotoje skardoje ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8 minutes. Paliekame atvėsti.
2.
Pirmajam batonėlių sluoksniui trintuve susmulkiname migdolus ir kepintus avižinius dribsnius. Įdedame 100 g datulių, 55 g kokosų aliejaus ir viską išsukame iki vientisos masės. Masę dedame į maistine plėvele išklotą kepimo formą (naudojau 13x13 cm), tolygiai paskirstome, paspaudžiame ir dedame į šaldymo kamerą.
3.
Antrajam sluoksniui trintuvu 200 g datulių ir 40 g kokosų aliejaus išsukame iki vientisos masės. Masę tolygiai paskirstome ant pirmojo sluoksnio, paspaudžiame ir formą vėl dedame į šaldymo kamerą.
4.
Trečiajam sluoksniui ištirpiname 55 g kokosų aliejaus ir sumaišome su kokoso drožlėmis. Sudedame ant antrojo sluoksnio. Paskirstome, paspaudžiame. Dedame į šaldymo kamerą 30 minučių.
5.
Virš garų vonelės išlydome šokoladą, juo apipilame trečiąjį sluoksnį ir dedame į šaldytuvą mažiausiai valandai.
6.
Maistine plėvele išimame skanėstą iš kepimo formos ir supjaustome norimo dydžio batonėliais arba gabalėliais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Šokoladas
2020-01-03 00:19
Na kaip be cukraus, jei naudojamas pramoninis šokoladas? :/ ATSAKYTI
Elena
2020-01-03 09:49
Yra labai puikių ekologiškų juodųjų šokoladų be jokio pridėtinio cukraus, tik natūralaus. Tad nebūtina naudoti tą, kurio sudėtyje dar papildomai yra cukraus :) ATSAKYTI
Kanele
2019-12-10 15:12
Rekomenduoju! ATSAKYTI
Algis
2019-12-10 15:04
Net pirstus apsiciulpiau kaip skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital