Trintų burokų, morkų ir obuolių sriuba

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Trintų burokų, morkų ir obuolių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
saujelė grybų šaldytų
4 nedidelės bulvės
6 obuoliai
6 morkos
2 burokėliai (žali)
prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius, morkas ir obuolius nulupti ir žalius išspausti su sulčiaspaude. Tirščius sudėti į puodą, įpilti vandens ir užkaisti, pakaitinti 15 minučių ir sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, sudėti grybus ir viską pavirti dar 25 minutes, bent jau kol bulvės išvirs. Ir viskas, galima pasigardinti grietine, tinka valgyti su juoda duona.
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital