Trinta žirnių sriuba su šonine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trinta žirnių sriuba su šonine
Trinta žirnių sriuba su šonine
Trinta žirnių sriuba su šonine
Trinta žirnių sriuba su šonine
Autorius apie receptą: Žirnių sriuba nuo vaikystės man yra viena skaniausių sriubų. Atrodo, kai dabar pamenu dieduko virtos žirnių su spirgučiais sriubos skonį. Nežinau ar ji tikrai tokia skani Žirnių sriuba nuo vaikystės man yra viena skaniausių sriubų. Atrodo, kai dabar pamenu dieduko virtos žirnių su spirgučiais sriubos skonį. Nežinau ar ji tikrai tokia skani būdavo ar taip tik atrodydavo, kai abu grįždavome gerokai išalkę iš žvejybos. Jis būdavo didžiausias mano draugas, guodėjas ir mūsų tie pasivaikščiojimai likę man atmintyje nors dieduko jau nebeturiu daugiau nei 20 metų. Tikriausiai tas sukurtas ryšys ir lieka prisiminimuose. Nežinau net kodėl taip nostalgiškai, bet tiesiog suplūdo prisiminimai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai sultinio
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 stiklinė žirnių
1 vienetas svogūnų
2 vienetai šaltai rūkytos šoninės (juostelių)
1 šaukštas sviesto
1 skiltelė česnako
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žirnius užmerkiame iš vakaro ir paliekame brinkti (taip daug greičiau išverda).
2.
Daržoves nulupame, nuplauname. Svogūną, česnaką ir morką supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Puode ištirpiname sviestą. Sudedame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Suberiame mirkytus žirnius, kubeliais pjaustytas bulves. Pagardiname druska, pipirais, lauro lapais ir užpilame sultiniu. Verdame apie 30 min.
4.
Sriubą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Šoninę paskrudiname sausoje keptuvėje. Sriubą pilstome į dubenėlius, ant viršaus uždedame šoninės juosteles.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital