Trinta žirnių-obuolių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trinta žirnių-obuolių sriuba
Autorius apie receptą: Dar viena žirnių sriubos idėja. Tikiuosi, Jums irgi patiks taip, kaip patiko mano rato žmonėms. Lengvai pagaminama, soti, kreminė. Dar viena žirnių sriubos idėja. Tikiuosi, Jums irgi patiks taip, kaip patiko mano rato žmonėms. Lengvai pagaminama, soti, kreminė. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai obuolių
3 vienetai morkų
1 stiklinė žirnių (išmirkytų, skaldytų)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
2 litrai vištienos sultinio
pagal poreikį čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas supjaustome nedideliais gabaliukais, sudedame į skardą ir kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Nulupame.
2.
Į puodą suberiame išmirkytus žirnius ir užpilame sultiniu. Užverdame ir kai pradės burbuliuoti, dedame nuluptas morkas.
3.
Svogūną smulkiai supjaustome, obuolius supjaustome kubeliais.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūną. Kai svogūnas suminkštės, dedame obuolius ir pakepiname dar 5 min.
5.
Keptuvės turinį sudedame į verdančią sriubą, pagardiname čiobreliais, druska bei pipirais. Verdame, kol viskas išverda, apie 10-15 min. Sriubai išvirus, sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital