Trinta žirnelių sriuba su grietinėle

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Trinta žirnelių sriuba su grietinėle
Trinta žirnelių sriuba su grietinėle
Trinta žirnelių sriuba su grietinėle
Autorius apie receptą: Ryškios spalvos, kreminė žirnelių sriuba su virtais kiaušiniais, pagardinta sodraus skonio maltais juodaisiais pipirais. Ryškios spalvos, kreminė žirnelių sriuba su virtais kiaušiniais, pagardinta sodraus skonio maltais juodaisiais pipirais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų žaliųjų žirnelių (šviežių arba šaldytų)
700 mililitrų vandens
200 mililitrų grietinėlės (tinka tiek riebi, tiek liesesnė)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
2 kubeliai daržovių sultinio (kokybiško)
1.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome Santa Maria)
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria)
Patiekiant:
4 vienetai kiaušinių (virtų)
2 riekelės šviesios duonos
2 šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustykite.
2.
Puode įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus iki suminkštės. Įspauskite česnakus ir dar apie pusę minutės pakepinkite iki česnakai paskleis malonų aromatą.
3.
Sudėkite žirnelius (šiek tiek žirnelių pasilikite papuošimui), supilkite vandenį ir įdėkite sultinio kubelius. Pavirkite apie 3-4 minutes iki žirneliai suminkšės. Sutrinkite elektriniu trintuvu.
4.
Supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską sumaišykite.
5.
Duoną supjaustykite 1 cm kubeliais.
6.
Išlydykite sviestą keptuvėje ir kepkite duonos gabaliukus tol, kol jie įgaus auksinį atspalvį.
7.
Patiekite sriubą su virtais kiaušiniais ir skrebučiais. Papuoškite žirneliais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital