Trinta žirnelių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Trinta žirnelių sriuba
Trinta žirnelių sriuba
Trinta žirnelių sriuba
Trinta žirnelių sriuba
Autorius apie receptą: Fantastiškai skani sriuba. Meilė nuo pirmo šaukšto! Fantastiškai skani sriuba. Meilė nuo pirmo šaukšto! Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 mililitrų daržovių sultinio
4 vienetai bulvių
150 gramų žaliųjų žirnelių
2 vienetai salierų stiebų
1/4 šaukštelio asafetidos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užkaičiame puodą su sultiniu. Į verdanti sultinį beriame bulves.
2.
Supjaustome bulves ir saliero stiebus nedideliais gabalėliais.
3.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname šaukštą aliejaus ir beriame salierus. Maišant, kepame 5-7 minutes. Beriame asafetidą, permaišome.
4.
keptuvės tūrinį dedame į puodą su bulvėmis. Verdame 5 min. Į puodą beriame žirnelius, pagardiname druską, pipirais ir verdame dar 10 minučių.
5.
Sriubą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos masės. Užverdame ir išjungiame.
6.
Tiekiame šiltą su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital