Trinta žirnelių ir mėtų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trinta žirnelių ir mėtų sriuba
Autorius apie receptą: Gardi trinta sriuba su daržo gėrybėmis! Gardi trinta sriuba su daržo gėrybėmis! Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų šaldytų žirnelių
1 vienetas bulvių (didelės)
10 lapelių mėtų
10 lapelių baziliko
1 pundelis svogūnų laiškų
1 litras daržovių sultinio
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
šiek tiek sezamo sėklų (patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustome. Bulvę supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Puode įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnų laiškus. Pakepiname kelias minutes. Supilame sultinį ir sudedame pjaustytą bulvę. Verdame 10 minučių. Tuomet sudedame žirnelius ir dar paverdame apie 8 minutes, kol bulvės suminkštės.
3.
Sriubą nuimame nuo ugnies, sudedame mėtų, bazilikų lapelius ir sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
4.
Tiekiant, pabarstome sezamo sėklomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital