Trinta tiršta pomidorų sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trinta tiršta pomidorų sriuba
Autorius apie receptą: Lengva, puiki sriuba. Lengva, puiki sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį aitriųjų pipirų
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
pagal poreikį druskos
pagal skonį baziliko
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto, patiekiant)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus, česnaką, papriką supjaustyti nedideliais gabalėliais. Morką sutarkuoti.
2.
Puode ant aliejaus apkepti svogūną, morką, česnaką. Sudėti papriką ir pomidorus savo sultyse. Įpilti šiek tiek vandens, sudėti prieskonius ir virti, kol daržovės suminkštės.
3.
Kai išvirs, sutrinti maisto trintuvu. Sriubos tirštumą reguliuoti pagal save.
4.
Pagardinti tarkuotu sūriu. Puikiai tinka pagardinti skrebučiais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital