Tailandietiška žiedinių kopūstų sriuba per pusvalandį

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Trinta žiedinių kopūstų kalafiorų sriuba
Trinta žiedinių kopūstų kalafiorų sriuba
Trinta žiedinių kopūstų kalafiorų sriuba
Trinta žiedinių kopūstų kalafiorų sriuba
Autorius apie receptą: Sriuba ši puiki tuo, kad ją pagaminti užtrunka mažiau nei pusvalandį, viskas vyksta viename puode ir nereikia gausybės produktų. Lengvai paruošiama, užpildanti ir Sriuba ši puiki tuo, kad ją pagaminti užtrunka mažiau nei pusvalandį, viskas vyksta viename puode ir nereikia gausybės produktų. Lengvai paruošiama, užpildanti ir sušildanti. Taip pat čia labai tinka ir truputis aštrumo, bet žinoma, jo kiekį koreguokite pagal savo pomėgį. (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų (išskirstyto žiedynais, kotas supjaustytas)
1 litras vištienos sultinio
400 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų
1 vienetas žaliųjų citrinų
4 šaukšteliai kario pastos (naudojau tailandietišką žaliąją)
3 skiltelės česnako
3 centimetrai imbiero
1 šaukštelis malto kumino
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek kalendros
šiek tiek kokosų aliejaus (arba kitokio aliejaus ar sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną, česnaką ir imbierą susmulkinti. Dėti į nemažą puodą su įkaitintu kokosų aliejumi. Viską pakepinti ant vidutinės ugnies apie minutę.
2.
Dėti kuminą, kario pasta ir kepti dar pusę minutės. Sudėti žiedinį kopūstą ir užpilti vištienos sultinį. Sultinio pilti tiek, kad žiediniai kopūstai nebūtų visiškai apsemti. Viską virti apie 10 minučių. Supilti kokosų pieną ir ant nedidelės ugnies pavirti sriubą dar 5-10 minučių.
3.
Paragauti ar netrūsta druskos ir viską sutrinti elektriniu trintuvu. Įspausti žaliosios citrinos sultis, berti pipirų ir išmaišyti.
4.
Tiekiant apibarstyti sriubą kalendromis.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Doma
2020-04-24 19:10
Ar galima naudoti karvės pieną, vietoje kokosų? ATSAKYTI
Diana
2020-05-10 18:19
Geriau grietinėlę vietoje kokosų pieno, nes ji riebesnė, kremiškesnė už pieną. Grietinėlės šiam receptui pakaktų 200ml ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital