Tailandietiška žiedinių kopūstų sriuba per pusvalandį

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trinta tailandietiška žiedinių kopūstų sriuba
Trinta tailandietiška žiedinių kopūstų sriuba
Trinta tailandietiška žiedinių kopūstų sriuba
Trinta tailandietiška žiedinių kopūstų sriuba
Autorius apie receptą: Žiedinis kopūstas man visad atrodo žieminė daržovė. Vien tik savo išvaizda tokia milžiniška sniego gniužtė. Jei ant tiesiog išvirtų žiedynų užbarstau daug tarkuoto Žiedinis kopūstas man visad atrodo žieminė daržovė. Vien tik savo išvaizda tokia milžiniška sniego gniužtė. Jei ant tiesiog išvirtų žiedynų užbarstau daug tarkuoto čederio truputi džiuvesėlių ir viską trumpam į orkaitę, tai gi puikiausia žiemos vakarienė. Lengva bet užpildanti ir sušildanti. Ir dar aišku visos sriubos. Kadangi esu didelė tailandietiško maisto gerbėja, pagalvojau, kad kalafioras turėtų būti puikus pagrindas Tai skoniams. Sriuba ši puiki tuo, kad ją pagaminti užtrunka mažiau nei pusvalandį, viskas vyksta viename puode ir nereikia gausybės produktų. Taip pat čia labai tinka ir truputis aštrumo. (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų (išskirstyto žiedynais, kotas supjaustytas)
1 litras vištienos sultinio
400 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų
1 vienetas žaliųjų citrinų
4 šaukšteliai karios pastos (naudojau žaliąją thai)
3 skiltelės česnako
3 centimetrai imbiero
1 šaukštelis malto kumino
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek kalendros
šiek tiek kokosų aliejaus (arba paprasto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną, česnaką ir imbierą susmulkinti. Dėti į nemažą puodą su įkaitintu kokosų aliejumi. Viską pakepinti ant vidutinės ugnies apie minutę.
2.
Dėti kuminą, kario pasta ir kepti dar pusę minutės. Sudėti žiedinį kopūstą ir užpilti vištienos sultinį. Sultinio pilti tiek, kad žiediniai kopūstai nebūtų visiškai apsemti. Viską virti apie 10 minučių. Supilti kokosų pieną ir pavirti sriubą dar 5-10 minučių.
3.
Paragauti ar netrūsta druskos ir viską sutrinti rankiniu trintuvu. Supilti laimų sultis, berti pipirų ir galiausiai tiekiant apibarstyti sriubą kalendromis.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis