Trinta svogūnų sriuba su kietuoju sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trinta svogūnų sriuba
Trinta svogūnų sriuba
Trinta svogūnų sriuba
Autorius apie receptą: Šioje sriuboje atsiskleidžia svogūno saldumas. Ji tokia pikantiška ir išties labai skani. Skaniausia man valgyti su duonos skrebučiais. Šioje sriuboje atsiskleidžia svogūno saldumas. Ji tokia pikantiška ir išties labai skani. Skaniausia man valgyti su duonos skrebučiais. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
2 riekelės batono
50 gramų kietojo sūrio
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves su morka nulupame, supjaustome gabalėliais. Užpilame vandeniu, gardiname prieskoniais. Vandens pilkite pagal norimą sriubos tirštumą. Galite iš pradžių užpilti mažiau, tik kad apsemtų daržoves, o baigiant virti įpilti dar šiek tiek.
2.
Svogūnus susmulkiname ir pakepiname svieste. Sudedame į sriubą ir verdame apie 25 min. Išvirusią sriubą sutriname virtuviniu smulkintuvu. Beriame tarkuotą sūrį ir dar pakaitiname.
3.
Batoną supjaustome kubeliais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Sriubą valgome su duonos skrebučiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital