Trinta smidrų ir špinatų sriuba

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trinta smidrų ir špinatų sriuba
Trinta smidrų ir špinatų sriuba
Trinta smidrų ir špinatų sriuba
Trinta smidrų ir špinatų sriuba
Autorius apie receptą: Puiki, vos iš kelių ingredientų vegetariška sriuba. Puiki, vos iš kelių ingredientų vegetariška sriuba. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pundelis smidrų
100 gramų špinatų
1 vienetas svogūnų
5 gramai sultinio kubelių (naudojau daržovių)
2 skiltelės česnako
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
šiek tiek alyvuogių aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūnus supjaustyti nedideliais kubeliais. Nulaužiame sukietėjusius smidrų galiukus ir supjaustome į 2-3 dalis. Susmulkiname česnaką.
2.
Aš gaminu viską viename puode. Svogūnus pakepti su trupučiu sviesto ar alyvuogių aliejumi. Sudėti smidrus, česnakus. Užpilti apie 500 ml vandens. Užvirti, dėti sultinio puse kubelio. Pavirti apie 10 min ir sudėti špinatus. Užvirinti. Jeigu išėjo sultinio per daug, šiek tiek nupilkite, galėsite reguliuoti sriubos tirštumą!
3.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
4.
Galima gardinti sėklomis, kietuoju sūriu, skrudintais skrebučiais ir tt. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital