Trinta pikantiška cukinijų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Trinta cukinijų sriuba
Trinta cukinijų sriuba
Trinta cukinijų sriuba
Trinta cukinijų sriuba
Autorius apie receptą: Ši sriuba tokia nekasdieniška, itin suderinto skonio. Norėjau įrodyti, kad švelni cukinija puikiai dera su aitria paprika. Neišgirdau nė vieno blogo žodžio iš žmonių, kurie Ši sriuba tokia nekasdieniška, itin suderinto skonio. Norėjau įrodyti, kad švelni cukinija puikiai dera su aitria paprika. Neišgirdau nė vieno blogo žodžio iš žmonių, kurie ragavo šios sriubos, nes visiems patiko ir kėlė nykščius į viršų. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 stiklinės sultinio (arba vandens)
3 vienetai cukinijų (nelabai didelių)
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai aliejaus
0.5 vieneto aitriosios paprikos
1 pundelis petražolių
3 skiltelės česnako
2 šaukšteliai citrinų sulčių
šiek tiek mėtų (šviežių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite puode aliejų ir apkepinkite svogūnus. Kai svogūnai suminkštės, sudėkite smulkintas česnako skilteles, smulkintą aitriąją papriką, smulkiai supjaustytas cukinijas ir patroškinkite kelias minutes. Pagardinkite druska.
2.
Supilkite sultinį arba vandenį ir virkite apie 20 minučių.
3.
Nukelkite puodą nuo viryklės, sudėkite petražoles, mėtų lapelius ir sutrinkite sriubą trintuvu iki norimo tirštumo.
4.
Vėl padėkite puodą ant ugnies, supilkite citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir išjunkite viryklę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis