Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Trinta pievagrybių sriuba
Autorius apie receptą: Greita, lengvai pagaminama ir labai skani kreminė sriuba. Greita, lengvai pagaminama ir labai skani kreminė sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų pievagrybių
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
pagal skonį grietinėlės
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek sviesto
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Storadugniame puode ištirpinti šiek tiek sviesto ir jame apkepinti smulkiai pjaustytus svogūnus ir stambiai tarkuotas morkas, kol suminkštės. Sudėti pasmulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškinti.
2.
Sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir įpilti šiek tiek vandens (nedaug, tik kad apsemtų daržoves).
3.
Pavirti apie 10 minučių, kol suminkštės bulvės.
4.
Elektriniu trintuvu (blenderiu) sutrinti daržoves iki vientosos konsistencijos. Jeigu norisi skystesnės sriubos, galite įpilti šiek tiek daugiau vandens. Sriubą paskaninkite grietinėle (jos kiekį ir riebumą galite rinktis pagal save), druska bei pipirais.
5.
Sriubą dar kartą užkaitinkite ir patiekite valgytojams. Pateikiant dar galite papuošti žalumynais ir pakepintų pievagrybių riekelėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital