Trinta paprikų, morkų ir obuolių sriuba

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Trinta paprikų, morkų ir obuolių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


5 raudonosios saldžiosios paprikos

3 morkos

2 obuoliai

2 svogūnai

3 v. š. aliejaus

1 l daržovių sultinio

druska

malti juodieji pipirai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paimkite puodą, įpilkite į aliejų ir įkaitinkite.


Į tą patį puodą suberkite nuluptus ir susmulkintus svogūnus, nuskustas ir kubeliais supjaustytas morkas, nuluptus, be sėklų, kubeliais supjaustytus obuolius, išvalytas, kubeliais supjaustytas paprikas ir, nuolat maišant, kepkite apie 5 minutes.


Pakepinus daržoves supilkite karštą daržovių sultinį, sudėkite druską bei pipirus, išmaišykite, užvirkite, sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie 15 minučių.


Išvirus nuimkite nuo ugnies ir sutrinkite sriubą elektriniu smulkintuvu.


Sutrintą sriubą pakaitinkite dar keletą minučių, supilkite į lėkštes, pagardinkite sriubą grietine ir skanaukite.

AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Manau,
2015-01-12 21:05
čia labai tiktų imbieras ar čili :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital