Trinta pankolių sriuba

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trinta pankolių sriuba
Autorius apie receptą: Kviečiu paįvairinti Jūsų sriubų menių. Ši trinta pankolių sriuba išsiskiria savo švelnumu ir pankolyje esančiu cinkeliu. Kviečiu paįvairinti Jūsų sriubų menių. Ši trinta pankolių sriuba išsiskiria savo švelnumu ir pankolyje esančiu cinkeliu. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai pankolio
2 litrai mėsos sultinio
400 gramų bulvių
300 gramų svogūnų
50 gramų ghee sviesto
20 gramų krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį moliūgų sėklų
pagal poreikį kiaulienos mentės (vytintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus ir pankolius supjaustome gabalėliais, krapus supjaustome smulkiai.
2.
Išlydome sviestą puode ir pakepiname svogūnus, pankolius ir krapus. Kai šiek tiek apkepą, užpilame sultiniu. Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Bulves supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą.
4.
Sriubą verdame, kol bulvės suminkštėja.
5.
Išvirtą sriubą sutriname ir dar kartą užverdame.
6.
Prieš patiekiant, papuošiame vytinta mėsa, pabarstome moliūgo sėklomis.
Patarimai:
Sriuba dar galima pagardinti grietinėle ar kokosų pienu.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital