Trinta morkų sriuba su šonine ir avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trinta morkų sriuba su šonine ir avinžirniais
Trinta morkų sriuba su šonine ir avinžirniais
Trinta morkų sriuba su šonine ir avinžirniais
Trinta morkų sriuba su šonine ir avinžirniais
Trinta morkų sriuba su šonine ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Žiemą geriausiu draugu tampa ne tik radiatorius, bet ir šildantys kvapnūs pietūs... Nuotaiką praskaidrins ne tik šilti kvapai bet ir šildančios spalvos. Oranžinė. Ryški Žiemą geriausiu draugu tampa ne tik radiatorius, bet ir šildantys kvapnūs pietūs... Nuotaiką praskaidrins ne tik šilti kvapai bet ir šildančios spalvos. Oranžinė. Ryški skaidri oranžinė. (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro vištienos sultinio
5 vienetai morkų
100 mililitrų apelsinų sulčių
0.5 skardinės konservuotų avinžirnių
1 vienetas svogūnų
50 gramų kiaulienos šoninės
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nuskusti ir supjaustyti riekelėmis. Nelabai svarbu kokio dydžio jos, tiesiog kuo mažesni gabalėliai – tuo sriuba greičiau išvirs. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Česnako skilteles nulupti. Į puodą su šlakeliu aliejaus sudėti visas pasiruoštas daržoves ir, minutę pakepinus, užpilti karštu sultiniu. Aš labai daug nevargstu ir tiesiog į karštą vandenį įmetu sultinio kubelį. Kokybiški, jie yra labai kvapnūs ir pilni skonio.
2.
Sriubą palikti virti ant nedidelės ugnies maždaug 20 minučių arba kol morkus bus visiškai minkštos. Prieš tai dar įberti ketvirtadalį šaukštelio rūkytos paprikos ir druskos, jei trūksta.
3.
Kol verda sriuba, šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai ji pradės skrusti, sudėti nusunktus avinžirnius ir likusią rūkytą papriką. Pakepinti, kol avinžirniai sušils ir pasidengs paprika ir šoninės riebaliukais. Apibarstyti šviežiai maltais pipirais.
4.
Išvirusią sriubą sutrinti elektrintiu trintuvu iki vientisos masės, supilti apelsinų sultis. Padalinus sriubą į dubenėlius, į kiekvieną, ant viršaus dėti po kelis kupinus šaukštus šoninės su avinžirniais.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital