Trinta morkų sriuba su salieru

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Trinta morkų sriuba su salieru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g morkų
1 saliero stiebas
400 g bulvių
500 ml daržovių sultinio
250 ml grietinėlės
50 g sviesto
5 v. š. grietinės
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves bei morkas nuskutame ir visas daržoves smulkiai supjaustome. Puode ištirpiname sviestą ir apie 10 min. pakepiname jame morkas bei salierus. Tuomet į tą patį puodą sudedame bulves, užpilame sultiniu, pasūdome, įdedame pipirų ir verdame apie 15 min. Daržovėms išvirus sriubą sutriname, supilame grietinėlę ir išmaišome. Patiekiame šiltą su grietine. Skanaus.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital