Trinta morkų sriuba su obuoliais

AUTORIUS:
Augustina Zulonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trinta morkų sriuba su obuoliais
Trinta morkų sriuba su obuoliais
Trinta morkų sriuba su obuoliais
Autorius apie receptą: Tikrai verta dėmesio sriuba - ypač kas nebijo eksperimentuoti su maistus. Tai tarsi tyro oro gurkšnis tradicinėje virtuvėje. Man ji labai patiko ir, tikiuosi, patiks visiems kas ją Tikrai verta dėmesio sriuba - ypač kas nebijo eksperimentuoti su maistus. Tai tarsi tyro oro gurkšnis tradicinėje virtuvėje. Man ji labai patiko ir, tikiuosi, patiks visiems kas ją išbandys. Labai prašau atkreipkite dėmesį - recepte surašyti kiekiai yra ne Bruto, o Neto. Šį receptą - kažkiek kitokį, kažkada (prieš kelerius metus) buvau mačiusi kažkokioje užsienio interneto svetainėje - kokioje tiktai nepamenu. Skanaus visiems! (...daugiau) Augustina Zulonė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro sultinio
400 gramų morkų
150 gramų obuolių
80 gramų svogūnų
50 gramų poro
40 gramų aliejaus
35 gramai imbiero
15 gramų česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į keptuvę pilame aliejų ir dedame riekėmis pjaustytus - imbierą, česnaką, porą, svogūną ir kepiname vis pamaišydami, iki kol svogūnas taps auksinis.
2.
Į verdantį sultinį dedame taip pat riekėmis pjaustytas morkas, druską, pipirus ir verdame tiek laiko, kiek reikia morkoms išvirti. Morkoms baigiant virti, į puodą sudedame pjaustytus obuolius, sukrečiame keptuvės turinį ir dar paverdame, kad išvirtų ir obuoliai.
3.
Viskam išvirus 2/3 sultinio nupilame į kitą tarą (tik neišpilkite, jo dar reikės) ir viską maišytuvu (blenderiu) sutriname iki vientisos masės (tarsi bulvių piure) ir pagal savo norus (kokio tirštumo sriubos norėsite) supilame likusį sultinį, išmaišome ir galime tiekti.
AUTORIUS: Augustina Zulonė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital