Trinta morkų ir salierų sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Trinta morkų ir salierų sriuba
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama, puikaus skonio sriuba. Greitai paruošiama, puikaus skonio sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai morkų
3 vienetai bulvių
3 vienetai salierų stiebų
pagal poreikį vandens (arba sultinio)
1 šaukštelis imbiero (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Daržoves supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą ir užpilti vandeniu (arba sultiniu). Vandens pilti tiek, kad daržoves apsemtų. Virti, kol daržovės suminkštės.
2.
Įtarkuoti imbierą, pagardinti pagal skonį druska ir pipirais.
3.
Sutrinti elektriniu trintuvu. Jeigu sriubos norisi skystesnės, įpilti dar šiek tiek vandens (arba sultinio).
4.
Pateikiant galima pabarstyti smulkintais žalumynais pagal skonį su žalumynais ar sezamo, moliūgo sėklomis.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital