Trinta moliūgų sriuba pagal Anželiką

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trinta moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Puiki, kvapni ir sušildanti moliūgų sriuba, kuri paruošiama be galo paprastai. Puiki, kvapni ir sušildanti moliūgų sriuba, kuri paruošiama be galo paprastai. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų sviestinio moliūgo (nulupto, be sėklų)
1 vienetas saldžiųjų bulvių (nebūtina, bet labai tinka)
1 vienetas morkų
500 mililitrų sultinio (arba pagal norimą tirštumą)
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltos ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustyti moliūgus ir saldžias bulves kubeliais, morkas - griežinėliais, česnaką pasmulkinti.
2.
Svieste pakepti morką ie česnaką. Sudėti supjaustyta moliūgą, suberti ciberžolę. Užpilti sultiniu ir uždengus virti iki daržovės suminkštės (apie 20-30 min).
3.
Sutrinti maisto trintuvu. Jei norisi skystesnės sriubos, papildomai įpilti sultinio arba vandens. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Patarimai:
Pateikiant šią sriubą tinka pabarstyti kietuoju sūriu arba kepta šonine. Skrudinta duonelė taip pat labai tinka.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital