Trinta moliūgų sriuba

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trinta moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Galima pagardinti papildomu šlakeliu aliejaus, sūriu ar skrebučiais. Taip pat, skoniui paįvairinti, sudėtį galima papildyti paprika, cukinija ar kitomis daržovėmis. Galima pagardinti papildomu šlakeliu aliejaus, sūriu ar skrebučiais. Taip pat, skoniui paįvairinti, sudėtį galima papildyti paprika, cukinija ar kitomis daržovėmis. Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas moliūgų (kvapieji )
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė vandens
4 skiltelės česnako
4 šaukštai grietinės
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis raudonėlio
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą supjaustyti į kelias dalis, nupjaustyti odelę, išimti sėklas. Sėklas atidėti. Moliūgą, svogūnus, bulves supjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti.
2.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti. Gerai įkaitiname aliejuje apkepinti svogūną su česnaku, tuomet sudėti morkas ir moliūgą, dar pakepinti. Užpilti vandeniu, sudėti bulves. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir pavirti 15 minučių. Suberti muskatą, druską, pipirus. Dar 5 minutes pavirti.
3.
Kol sriuba baigia virti, sausoje keptuvėje pakepinti moliūgo sėklas.
4.
Sriubą sutrinti elektriniu trintuvu. Dėti grietinę, dar kartą užvirinti ir nukelti nuo ugnies.
5.
Patiekiant sriubą užberti sėklų, raudonėlio.
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital