Trinta kreminė voveraičių sriuba

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trinta kreminė voveraičių sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Trinta kreminė voveraičių sriuba - malonios tekstūros ir be galo skani. Tinka tiekti su paskrudinta prancūziška duonele ar kitos mėgstamos duonos riekele. Trinta kreminė voveraičių sriuba - malonios tekstūros ir be galo skani. Tinka tiekti su paskrudinta prancūziška duonele ar kitos mėgstamos duonos riekele. Brigita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vištienos sultinio (arba daržovių, grybų, karšto)
450 gramų voveraičių
120 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto (+ 1 šaukšto kepimui)
2 šaukštai miltų
1 vienetas svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą dėti sviestą ir ištirpinti, tuomet suberti miltus ir greitai nuolatos maišant pakepti apie minutę ant silpnos kaitros, būtina stebėti, kad miltai nepradėtų ruduoti.
2.
Karštą sultinį supilti į puodą su sviesto ir miltų mišiniu. Dažnai maišant virti apie 15 minučių ii kol nugaruos apie šiek tiek skysčio, o masė taps švelnios tekstūros, šiek tiek tirštesnė.
3.
Kol sultinys verda, supjaustyti voveraites, svogūną. Į keptuvę dėti sviestą ir ištirpinti, suberti grybus su svogūnais, kepti ant vidutinės kaitros, kol iš grybų išgaruos vanduo, o svogūnas taps minkštas. Tuomet sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės.
4.
Į puodą su sultiniu supilti trintą grybų masę ir pavirti apie 10 minučių. Tuomet supilti grietinėlę, berti druską, pipirus ir permaišyti.
5.
Jei norite, papuošimui galima papildomai pakepti kelias voveraites, kol iš jų išsiskirs vanduo ir prieš tiekiant sudėti į lėkštes. Labai skanu tiekti su skrudinta prancūziška duona ar kitos mėgstamos duonos riekele.
AUTORIUS: Brigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital