Trinta konservuotų pomidorų ir lęšių sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trinta konservuotų pomidorų ir lęšių sriuba
Autorius apie receptą: Gardi, trinta pomidorų, lęšių sriuba. Gardi, trinta pomidorų, lęšių sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų lęšių (1 skardinės)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (1 skardinės)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką, svogūną ir česnaką supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Pakepti keptuvėje su aliejumi svogūną, morką, česnaką.
3.
Į puodą sudėti pakeptas daržoves, supilti pomidorus, lęšius, vandens tiek, kad apsemtų daržoves. Pagardinti prieskoniais. Virti ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės apie 15-20 min.
4.
Išvirusią sriubą sutrinti elektriniu trintuvu. Tirštumą reguliuoti pagal save. Jei sriuba per tiršta, įpilti vandens ar sultinio.
5.
Pateikiant, papuošti bazilikais. Galima pagardinti kietuoju sūriu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital