Trinta kalafiorų ir salierų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trinta kalafiorų ir salierų sriuba
Trinta kalafiorų ir salierų sriuba
Trinta kalafiorų ir salierų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų žiedinių kopūstų
250 gramų salierių
4 stiklinės vandens (arba daržovių sultinio)
1/4 stiklinės grietinėlės (arba augalinio pakaitalo, pvz., kokosų pieno)
2 vienetai putpelės kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek pipirų
šiek tiek makadamijų aliejaus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus, žiedinius kopūstus ir salierus supjaustyti kubeliais. Apkepinti puode su trupučiu aliejaus, kol suminkštės.
2.
Dėti lauro lapus, pipirų, pilti vandenį, uždengti ir užvirinti. Sumažinti kaitrą ir palikti lengvai virsnoti apie 25 minutes.
3.
Išimti lauro lapus ir pipirus, pasūdyti. Sutrinti rankiniu trintuvu iki vientisumo.
4.
Patiekti su minkštai virtais kiaušiniais, apšlakstyti makadamijų aliejumi. Taip pat tinka puošti ridikėliais ir daigintomis pupelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis