Trinta dilgėlių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Trinta dilgėlių sriuba
Autorius apie receptą: Pagaliau atėjo pavasaris ir galima džiaugtis mūsų sveikatai naudingais augalais. Šiandien ant stalo karaliauja dilgėlės. Nusprendžiau pradėti nuo dieviškai skanios Pagaliau atėjo pavasaris ir galima džiaugtis mūsų sveikatai naudingais augalais. Šiandien ant stalo karaliauja dilgėlės. Nusprendžiau pradėti nuo dieviškai skanios trintos sriubos.
(...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų dilgėlių (geriau jaunų)
1 vienetas bulvių
2 vienetai salierų stiebų
3 šaukštai ryžių
1 litras daržovių sultinio
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelio asafetidos (ar kitų mėgstamų prieskonių)
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplauname dilgėlių lapus.
2.
Supjaustome saliero stiebus. Nuskutame ir supjaustome bulvę.
3.
Perplauname ryžius.
4.
Užverdame sultinį, dedame bulves ir ryžius. Verdame 10 minučių.
5.
Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies, pilame 2 aliejaus, beriame asafetidą, salierus ir maišant kepame ~ 10 minučių. Į puodą dedame daržoves, užverdame ir verdame 5 minutes.
6.
Beriame dilgėlių lapus, pagardiname druska ir pipirais, užverdame ir verdame dar 5 minutes.
7.
Sriubą sutriname maisto smulkintuvu.
8.
Tiekiame šiltą su grietine.
Patarimai:
Vietoje asafetidos, galite naudoti svogūnus ir česnakus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital