Trinta čili sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trinta čili sriuba
Autorius apie receptą: Kas kartą verdant sriubą iškyla dilema, kokią virti. Vyrui skaniausia Chašlama, o vaikams rūgštynių arba Čili. O man - visos skanios! Bet, kaip visuomet, laimi vaikų norai, tad Kas kartą verdant sriubą iškyla dilema, kokią virti. Vyrui skaniausia Chašlama, o vaikams rūgštynių arba Čili. O man - visos skanios! Bet, kaip visuomet, laimi vaikų norai, tad dalinuosi paprastu kreminės Čili sriubos receptu. (...daugiau) Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų konservuotų pomidorų
500 gramų maltos mėsos (jautienos, kiaulienos ar kitos)
1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
1 vienetas saldžiosios paprikos
2 šaukštai pomidorų pastos
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek sūrio (tarkuoto, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūnus ir papriką supjaustyti kubeliais, morkas - pusžiedžiais, česnaką smulkiai sukapoti.
2.
Puode įkaitinti aliejų, sudėti maltą mėsą ir ją apkepinti vis pamaigant, kad nesukeptų gabaliukais. Į apkeptą mėsą sudėti smulkintas daržoves ir šiek tiek apkepinti, kad daržovės truputį suminkštėtų. Tada sudėti konservuotus pomidorus, pupeles, pomidorų pastą, suberti prieskonius ir įpilti šlakelį vandens.
3.
Uždengus ant nedidelės ugnies troškinti apie valandą, kas kažkiek laiko vis pamaišant ir patikrinant, ar netrūksta skysčio.
4.
Išvirusią sriubą sutrinti elektriniu trintuvu (arba galima tiekti ir netrintą).
5.
Patiekiant supilstyti į lėkštes ir kiekvienam valgytojui užberti šiek tiek tarkuoto sūrio.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
sandra
2019-10-17 14:22
Mano šeimai šiuo receptu buvo per daug pomidorų, svogūnų, o mėsos buvo per mažai. Sriuba labai soti, pagal šį receptą gavosi pilnas puodas sriubos, tai siūlučiau virti mažesniais kiekiais ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių idėjos
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital