Trinta burokėlių sriuba

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Trinta burokėlių sriuba
Trinta burokėlių sriuba
Trinta burokėlių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg virtų burokėlių
1 l sultinio
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas acto
4 šaukštai grietinės
1,5  šaukšto kvietinių miltų
įvairūs žalumynai
cukrus
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus ir sutarkuotus burokėlius užpilkite 5 - 6 šaukštais vandens arba sultinio, įdėkit šaukštą sviesto ir kelias minutes patroškinkite. Tada burokėlius pertrinkite per sietelį, užpilkite sultiniu, sudėkite svieste kepintus miltus, įberkite cukraus, druskos, supilkite actą ir pavirkite 5 min. Sriubą tiekite su grietine, bulvėm ir smulkintais žalumynais.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital