Trinta bulvių ir salierų sriuba - jauki ir sušildanti

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Trinta bulvių ir salierų sriuba - jauki ir sušildanti
Trinta bulvių ir salierų sriuba - jauki ir sušildanti
Trinta bulvių ir salierų sriuba - jauki ir sušildanti
Trinta bulvių ir salierų sriuba - jauki ir sušildanti
Autorius apie receptą: Patiekiam pabarstę pipirais, mėgstamomis šviežiomis žolelėmis, o greta – citrinos griežinėlis.
Juk norisi rūgštelės, o vitaminai nepakenks.
Patiekiam pabarstę pipirais, mėgstamomis šviežiomis žolelėmis, o greta – citrinos griežinėlis.
Juk norisi rūgštelės, o vitaminai nepakenks.
Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras sultinio
300 gramų salierių
2 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto pankolio gumbų
1 stiklinė grietinėlės
šiek tiek maltos raudonosios paprikos
šiek tiek ciberžolės
Kepimui:
šiek tiek sviesto
Patiekiant:
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustome (kad neverkčiau, palaikau jį keletą minučių šaldymo kameroje) ir apkepame puode, kur virsime sriubą, kol įgaus auksinį atspalvį. Dedame smulkintą pankolį, prieskonius ir dar truputį pakepame. Pilam sultinį, palaukiam, kol užvirs ir dedame smulkiai pjaustytas bulves bei salierus. Jeigu norite, kad nebūtų „siūlų“, pravažiuokite su bulvių skustuku per salierus prieš juos smulkindami.
2.
Sriubą verdame 35 minučių ant vidutinės ugnies. Sutriname, įpilam grietinėlės ir dar 5 minutes paverdame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital