Trinta brokolių sriuba su kedro riešutais

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Trinta brokolių sriuba su kedro riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 kilogramas brokolių
4 stiklinės daržovių sultinio
2 stiklinės kedro riešutų
2 stiklinės vandens
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
6 vienetai bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų.
Sudėti smulkiai pjaustytą svogūną ir sutrintą česnaką. Pamaišant, apkepti 5 minutes.
2.
Į didelį puodą supilti sultinį ir vandenį, užvirinti.
Sudėti gerai nuplautus ir susmulkintus brokolius bei supjaustytas gabalėliais bulves.
Supilti iš keptuvės kepintą svogūną ir česnaką.
Užvirinti ir uždengus dangtį, virti 15-20 minučių, kol daržovės suminkštės.
3.
Tuo metu įkaitinti nedidelę keptuvę ir ant nesmarkios ugnies pakepinti kedro riešutus.
Kepti pamaišant maždaug 3 - 4 minutes iki auksinės spalvos.
4.
Trintuvu sriubą sutrinti iki vienalytės tyrelės.
Pasūdykite ir įberkite pipirų.
Ant nedidelės ugnies pavirkite dar 5 - 8 minutes.
Suberkite pakepintus kedro riešutus.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital